Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Open Dag Tennis Vereniging Haagse Beemden

Tennis Vereniging Haagse Beemden (TVHB) organiseert op zondag 11 maart van 10.00 tot 16.00 uur een open dag om de heropening van het verbouwde clubhuis te vieren. Sportpark ’t Hooghuijs aan de Kantenbeemd is het toneel van deze viering, samen met de leden, mensen uit de buurt (Gageldonk) en andere belangstellenden.


ingezonden
Rond 13.00 uur zal het vernieuwde clubhuis van TVHB officieel heropend worden door Paul de Beer (wethouder van Financiën, Duurzaamheid en Sport). Alle leden, mensen uit de buurt en andere belangstellenden zijn uitgenodigd om onder het genot van een drankje en hapje het vernieuwde clubhuis te komen bekijken. Daarnaast zal er ook gezorgd worden voor entertainment voor de kinderen.

Een Open Dag voor jong en oud in de Haagse Beemden
De Open dag van TVHB heeft een compleet programma waar jong en oud uit de wijk Haagse Beemden aan mee kan doen:
Van 10.00 tot 12.00 uur – Sportintro proeflessen (kinderen van 6 tot en met 8 jaar). TVHB start de ochtend met de bekende Sportintro proeflessen waar kinderen van 6 tot en met 8 jaar aan mee kunnen doen. Inschrijven kan via bit.ly/tvhbintro2018.
Van 12.00 tot 14.00 uur – Tennis talentscouting (kinderen van 7 tot en met 12 jaar). Ben jij de nieuwe Roger Federer? Kom dan langs! TVHB is namelijk op zoek naar tennistalent. Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging en inschrijven is niet nodig!
Van 14.00 tot 16.00 uur – Maak Kennis Met Tennis (voor volwassenen). Wil je eens een keer tennis proberen? Leden ontvangen je deze middag om je wegwijs te maken bij de vereniging en je kunt lekker op de baan met hen een balletje slaan. TVHB zorgt voor tennisrackets en ballen. Inschrijven is niet nodig.
Van 10.00 tot 16.00 uur – Finaledag clubkampioenschappen heren- en damesdubbel
Tijdens de gehele open dag kun je genieten van tennis op de banen. Deze dag is het namelijk ook de finaledag van de clubkampioenschappen heren- en damesdubbel van TVHB.Peter Verheyden