Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Kerstactie De Jong/HBNieuws

Iedere twee weken geven wij met veel plezier en enthousiasme het HBNieuws uit. We scheppen er plezier in om dit podium van- en voor de Haagse Beemden telkens weer bij iedereen op de deurmat te laten vallen. We staan dan ook het gehele jaar door klaar om leuke stukjes en verslagen van het een of het ander te plaatsen.


Bert
We willen u nu graag om een wederdienst vragen die eveneens erg zinvol voor uw instelling, vereniging of uw bedrijf is. We bieden u in het laatste nummer van dit jaar, dat verschijnt in week 51, de gelegenheid om alle lezers een kerst- en/of nieuwjaarsgroet te brengen in het Haagse Beemden Nieuws.
Hoe gaat het in zijn werk
Deze groet heeft de afmeting van 95 bij 50 mm. De inhoud bepaalt u zelf. Denk aan uw logo en een leuke groet. Hoe de pagina’s in HBNieuws er uit gaan zien, ziet u op de achterzijde van dit formulier. We ontvangen graag via mail uw bevestiging van deelname aan deze eindejaarsactie. De mail kunt u sturen naar redactie@hbnieuws.nl. De deadline is vrijdag 15 december en de krant verschijnt in de week voor Kerst.

Vermeld in de mail:
1. uw naw-gegevens voor de facturatie
2. de ‘groet'
3. zend uw logo mee als bijlage (PDF, EPS of hoge resolutie JPEG)
De investering voor u bedraagt slechts € 37,50 (excl. btw) U ontvangt hiervan een factuur. Indien u contant betaalt is het bedrag € 40,- (incl. btw). De Stichting Haagse Beemden Nieuws en Uitgeverij Em. de Jong danken u voor uw deelname aan deze actie. Wij hopen nog lang het nieuws uit de Haagse Beemden voor u te mogen verslaan en wensen u alvast fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2018!!!


flyer