Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Hoog bezoek bij De Sleutel

Met rode wangen en klamme handen zitten de kinderen te wachten op de komst van de Sint. Natasja zet de eerste tonen van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ in en schuchter volgen de kinderen haar gezang. Dan... een Piet voor de deur en met een zwaai wordt Sinterklaas onthaald met het lied Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht.


Nelleke
De Jonge Ondernemende Moeders (JOM) hebben woensdagmiddag 22 november een gezellige Sinterklaasmiddag georganiseerd in Ontmoetingscentrum De Sleutel. Vierentachtig kinderen komen op de activiteit af. Met een of twee stippen op de hand zijn de deelnemers in twee groepen verdeeld. Terwijl groep 1 alle aandacht van de Sint en zijn Pieten krijgt, vermaakt de andere groep zich met Pietengym, knutselen en film kijken. Sinterklaas krijgt uit handen van Natasja het ‘Grote boek’ aangereikt. Hierin staan de namen van de kinderen. De echte durfals zingen een mooi liedje voor de goedheiligman en daarna krijgen ze een cadeau.

Cadeau
In een ander lokaal helpt Grote Broer bij de activiteit Pietengym. De deelnemers leggen een parcours af om zo een Pietengymdiploma in de wacht te kunnen slepen. Weer ergens anders staat Yari (6 jaar) aandachtig vanaf een voorbeeld een dolfijn van strijkkraaltjes te maken. “Ik vind het heel leuk hier, omdat ik lekker dichtbij Sinterklaas ben”, vertelt hij enthousiast. In hetzelfde lokaal zijn de dames van het project ‘Een held met geld’ aanwezig. Zij laten zien dat je met weinig geld ook leuke surprises kan maken. Kymani (4) heeft net uit handen van de Sint een leuk cadeau gekregen en is er heel blij mee. Moeder Yvonne deelt zijn vreugde.

F: jom.jongeondernemendemoeders.

De kinderen krijgen uit handen van de Sint een cadeautje uitgereikt
Dries