Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Operette in in Prinsenbeek

Brabants Operettekoor brengt op zondagmiddag 10 december "Amuserette" in de grote zaal van de Drie Linden.
Na twee uitverkochte zalen in de Pekhoeve in Ulvenhout op 11 en 12 november komt het gezelschap nu met deze bijzondere productie naar de Drie Linden.

Het Brabants Operettekoor repeteert sinds hun oprichting begin 2015, wekelijks in 't Kraaienest.


ingezonden
Hoewel het in principe een concertkoor is, heeft men toch besloten om ook een keer een semi-scenische productie neer te gaan zetten.
Een romantisch zelfgeschreven verhaal dat in grote lijnen draait om de mooie Mitzi, een meisje met een bijzondere gave, en Prins Enbach, weliswaar de 12e in troonopvolging, maar toch een prins!
Een verhaal waar maar liefst 20 operettemelodieën uit beroemde en minder beroemde operettes verwerkt zijn. Prachtige koorwerken, afgewisseld met in scène gezette solo’s en duetten, maken van deze Amuserette bijna een echte operette! Bekende werken van o.a. Johan Strauss, Carl Millöcker, Franz Lehár, Emmerich Kálmán en uiteraard Robert Stolz, zullen in het verhaal verweven zijn.
Het Brabants Operettekoor staat onder professionele leiding van Pieter Cox, een operetteman pur sang!
Het stuk telt een aantal korte pauzes waarin er kleine Weense specialiteiten geserveerd gaan worden. Deze worden geheel verzorgd door Marktzicht/Purple Catering.
Tijdens deze culinaire pauzes speelt er een, speciaal voor Amuserette samengesteld “Schrammelorkestje”, een aantal gezellige Weense melodieën.
Dit belooft dus een heel bijzondere middag te worden in de Drie Linden!
De aanvang van Amuserette is 14.30 uur. Kaarten á € 27,50 zijn te reserveren via Café-zaal Marktzicht en de Drie Linden, 076-5412207 of info@marktzicht.nl Meer informatie over het Brabants Operettekoor vindt u www.brabantsoperettekoor.nl


Het Brabants Operettekoor (archieffoto)
Brabants operettekoor