Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Sint bezoekt de Donk

De Sint trotseert de regen en hagelbuien zaterdag 25 november om naar Winkelcentrum De Donk te komen. Ook de wind waait flink door de bomen. Er staan tientallen kinderenvol verwachting met hun ouders te wachten onder een afdak, want daar is het in ieder geval droog. Om 13 uur komt de goedheiligman aan, hij heeft een aantal enthousiaste zwarte pieten meegenomen om hem te helpen.


Christel
De kinderen kijken met grote ogen naar de Sint die op zijn Sinterklaasstoel gaat zitten. Ze kunnen bijna niet wachten tot ze aan de beurt zijn om hun cadeautje op te halen bij de Sint.
De Sint gaat beginnen en leest één voor één de namen op van alle brave kinderen uit de buurt. Ze stappen met een vol verwachting kloppend hart naar voren als ze hun naam horen. Sommigen kunnen bijna niet wachten tot ze aan de beurt zijn en staan al te springen voor de neus van de Sint. Enzo (5) weet geen woord uit te brengen als hij bij de Sint mag komen, het is ook allemaal zo spannend. Iedereen komt aan de beurt hoor. Ook dit jaar brengt de Sint samen met zijn pieten weer veel vreugde. Sommige kinderen gaan nog met de zwarte pieten op de foto. Ook laten kinderen zich schminken, leven ze zich uit op het springkussen en krijgen ze wat te drinken bij de ranjafontein. Daarna vertrekt iedereen blij en voldaan naar huis.

Zo spannend om bij de Sint te komen
Christel