Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Voices Breda XLL met nieuw project

De Voices Breda zoeken zangers en zangeressen in de leeftijd vanaf 18 jaar voor een nieuw project. Het repertoire zal bestaan uit Popliedjes, Musicals maar ook Close-Harmony. Repetities zijn elke dinsdagavond 20.00-21.15 op het Hoogzand 9. Bij de repetities zal er ook aandacht zijn voor klankkleur en ontwikkeling van de stem. Wouter Kwakernaat, de initiator achter de Voices Breda zoekt ongeveer 15 zangers/zangeressen en het liefst in een gelijke verdeling man-vrouw. De liedjes zijn vanaf vierstemmig.


Nelleke van der Zee/ Bert van Gerven
Wout Kwakernaat start al vanaf zijn zesde jaar met muziek- en pianoles op de Toonkunst muziekschool “de Munt” in Dordrecht. Hij studeerde piano aan het Rotterdams Conservatorium bij o.a. Robert van der Linden en Wouter Hofstra en volgde masterclasses bij verschillende piano-grootheden.

Muzikale loopbaan

Als werkstudent speelde hij bij orkesten/gezelschappen waaronder een bigband, musicalvereniging e.d en begeleidde hij vocalisten. Bij koren in o.m. Zevenbergen, Made, Breda, Oosterhout, Prinsenbeek en Raamsdonk is hij werkzaam wisselend als dirigent of pianist/organist. Als pianoleraar doceerde hij bij verschillende muziekscholen. Vanaf 1980 startte hij een pianoles-praktijk, die inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende muziekschool in Breda. Inmiddels is hij ook gestart met de productie van enkele cd’s waaronder een opname van sonates van Domenico Scarlatti. In Breda e.o. is hij bekend vanwege zijn succesvolle “themaconcerten”.W: woutkwakernaat.nl

T: 0648606469

Wouter achter zijn piano (archieffoto)
Dries Brok