Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Tijdelijke woningen Kesterenlaan

De omgevingsvergunning is enkele maanden geleden verleend. Tegen de vergunning zijn 2 bezwaren ontvangen, waarvan de behandeling inmiddels is afgerond. De bezwaarmakers ontvangen bericht over de uitkomst. Op dit moment is er een geldende omgevingsvergunning en daarom gaan de voorbereidingen door van het plaatsen van de woningen.


ingezonden
Allereerst zullen de werkzaamheden starten om de locatie klaar te maken voor het plaatsen van de woningen. Deze werkzaamheden zijn gestart in week 36. Er wordt gestart met grondwerk, de riolering wordt aangelegd, en de bestrating wordt aangebracht. De planning is, dat de woningen begin oktober worden geplaatst. We verwachten dat dit hoogstens twee dagen zal duren. Zo blijft de overlast van de bouw beperkt. In oktober zal de verdere afwerking van de woningen en de openbare ruimte plaatsvinden.

Kijkmoment
Later volgt nog een kijkmoment voor omwonenden. Dit gebeurt als de woningen geplaatst zijn, en voordat de nieuwe bewoners hun intrek hebben genomen. Hierover zal nog nader worden bericht.


De werkzaamheden zijn in volle gang
Bert