Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Laatste activiteit van De JOM

De Jonge Ondernemende Moeders (JOM) pakken op 13 december van 13.30 – 15.30 uur nog een keer uit met een afsluitende activiteit voor kinderen uit de wijk. In het nieuwe jaar gaan ze met een ander concept verder. Hoe dat eruit komt te zien, is nog een verrassing.


Nelleke
Deze afsluitende activiteit betekent het einde voor de JOM, zoals ze tot nu toe hebben gewerkt. Tien jaar lang hebben zij hun uiterste best gedaan om voor de jeugd uit de wijk leuke en soms spannende activiteiten, zoals Halloween, te organiseren. Natasja en haar team van vrijwilligers houden nog een keer een straatspeeldag op het plein Vlierenbroek bij De Sleutel. Kinderen kunnen dan weer genieten van het spel aanbod en krijgen een warme versnapering aangeboden.

Einde periode
Natasja en haar team kijken terug op een leuke leerzame periode, waarin hoogtepunten en dieptepunten zijn geweest. Er zijn vriendschappen ontstaan en ze hebben kinderen zien opgroeien die van kleins af aan tot aan de middelbare school betrokken zijn geweest bij de activiteiten. Eerst als deelnemers en naderhand als vrijwilligers. In het nieuwe jaar komen ze met een nieuwe opzet.
F: jom.jongeondernemendemoeders.nl


logo jom