Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Serious Request opbrengst

Eind vorig jaar is Serious Request neergestreken op de Grote Markt. Ook organisaties uit de Haagse Beemden zijn actief geweest om een steentje bij te dragen aan de totale opbrengst van 8.744.131 euro.


Bert van Gerven
Leerlingen uit de brugklas van Graaf Engelbrecht hebben 1500 euro opgehaald voor de jaarlijkse actie van 3FM Serious Request. Op donderdagmiddag 22 december hebben de leerlingen het geld persoonlijk overhandigd bij het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda. Met behulp van vele handen hebben de brugklasleerlingen flink hun best gedaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel van Serious Request! Auto’s wassen, cupcakes bakken, kerstkoekjes maken en nog heel veel andere activiteiten hebben de leerlingen ondernomen. In totaal hebben ze daarmee ruim 1100 euro opgehaald. De school heeft vervolgens besloten om het bedrag af te ronden naar 1500 euro.
Niet alleen Graaf Engelbrecht is actief geweest. Jeugd4kidz heeft de dj school ondersteund met de DJ marathon en heeft 2 nachten meegedraaid. Ze hebben meegeholpen om 4665 euro binnen te halen en dat is naar het Glazen Huis gebracht; ze hebben daarmee 1100 kinderen kunnen helpen. Yoga Globe heeft met een actie 377 euro opgehaald. Kinderen van Partou BSO hebben 205 euro bij elkaar gekregen. De kinderen van obs de Wildert hebben gezongen en kinderen van nbs de Burgst hebben hardgelopen. Ongetwijfeld zijn er nog meer organisaties uit de wijk die mee hebben geholpen om het fantastische bedrag bijeen te krijgen.


Leerlingen van Graaf Engelbrecht actief op de Grote Markt
ingezonden